Gekko NorgesCup vinner i 2019

Pressemelding 09.09.2019

Firpel triumf

Med helgens avslutning i Norgescupen kunne Trialfører Sondre «Gekko» Haga gjøre opp status for den nordiske sesongen. Og til tross for at gullet glapp i helgens Norgesmesterskap, som forøvrig ble arrangert av Kristiansand Trialklubb, der unggutten kjørte seg inn til en meget flott andre plass, så er oppsummeringen særdeles hyggelig lesning for et motorsporthjerte.

Gull i Nordisk mesterskap. Gull i NM X-Trial. Gull i SM X-Trial. Gull i Norgescupen og Sølv i NM Individuelt.

Gekko NorgesCup vinn

Dette kommer ikke av seg selv, og selv om Sondre selv sier han var skuffet for at NM gullet glapp så er han meget fornøyd med seg selv, sitt treningsopplegg og egeninnsatsen.

Helgen ble nok en gang et race mellom vennene Sondre, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen, så således var ingen ting unormalt. Og når disse guttene går head to head så skjer det nok noe med de alle tre mentalt, er nok en og annen ting som glipper litt da konkurranseinstinktene er bra solide og ingen av de skal tape overfor de andre. Men etter en hel dags kjemping ute i de norske våte skogene var det ringreven fra Bergen Håkon Pedersen som trakk det lengste NM strået, et knapt hår foran Sondre med Ib rett deretter.

Disse gutta har vært med på å pushe unggutten fra Rogaland i mange år nå, og Sondre vet å verdsette dette som den ydmyke utøveren han er.

Men neste år gir han nok ikke fra seg noe gull mer, så pass opp dere andre der ute;)

Nå rettes fokuset mot den internasjonale kjøringen og sesongavslutningen der utover høsten. Og kjenner vi Gekko rett så har smaken på Gull gitt fin motivasjon for en knallavslutning på dette året.

Sondre flyr til Barcelona i dag for mer trening og Spansk mesterskapsrunde til helgen og siste individuelle VM runde i Benidorm helgen etterpå.

Martin Haga

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

91314301