Blålys

oktober 17, 2018
Blålys Super User

Utrykning til Riskahallen

Natt til søndag gikk det direktemelder i Grendahuset. Brannvesenet på Riska rykket ut. På stedet var det en russefest med bruk av røykmaskin som forårsaket meldingen. Har du mer informasjon - kontakt oss på post@hommersak.no
august 28, 2018
Blålys Redaksjonen

Åpen dag Riska brannstasjon

Husk å sette av lørdag 22 september og besøk Riska brannstasjon som holder åpent hus for både store og små. Dette er i forbindelse med brannvernuka som er en landsomfattende informasjonskampanje som arrangeres av Norsk brannvernforening. Riska brannstasjon vil åpne dørene kl 1000 og holde på til 1400. Det vil bli kunnskapsløype, utstilling av brannbil og mange andre kjekke aktiviteter. Her kan du også få kjøpt kake, pølser og noe å drikke. Bli med på en morsom dag på brannstasjonen. 

Uvitende om bålforbud - brann og politi…

mai 29, 2018 54
En nydelig kveld da brannvesenet rykket ut til bål på Li
Bål observert i strandsonen på Li Brannvesenet på Riska fikk melding om flammer observert på Lie lørdag kveld. Vaktlaget rykket ut, samtidig som det ble meld om at politi var på vei. Det ble observert et bål i strandsonen. Vedkommende slukket velvillig selv bålet og måtte ta en prat med politiet.

Alvorlig skadd i ulykke med firehjuling…

mar 28, 2018 329
To menn ble fraktet til sykehus etter en ulykke med en firehjuling på Hommersåk i Sandnes onsdag. En mann i midten av 40-årene slapp fra ulykken med lettere skader, mens en mann født i 1998 pådro seg alvorlige skader, opplyser Stavanger universitetssykehus. Ulykken skjedde på Bersagelveien på Hommersåk i Sandnes litt før klokken 11.30, skriver Stavanger Aftenblad.

Hus, hytter eller egnede lokaler for…

aug 03, 2017 714
Brannvesenet på Riska søker eldre bygning for kaldykk øvelser. Vi er alltid på jakt etter øvingsobjekter, både for utvendige øvelser, men og for øvelse med kald røyk inne.Dette er en del av våre årlige øvelelsesplaner hvor man foretar reelle søk i ukjente bygninger, men da basert på kald røyk, men med fullt ut kledde og med slange. Har du mulig øvelsesobjekt for brannvesenet, ta gjerne kontakt med oss på mail brannvesenet@hommersak.no. 

Politiet med væpnet aksjon på Hommersåk

aug 03, 2017 704
Politiet har rykket ut på væpnet oppdrag til Hommersåk, med bakgrunn i melding om avfyrt skudd. Det er melding om avfyrt skudd som er årsak til bevæpning fra politiets side. Politiet har kontroll på situasjonen og holder på med avhør. Det er ennå uvisst hva som er skjedd om det avfyrt skudd. Kl 21:30 melder politiet at aksjonen på Hommersåk er avsluttet uten at man har avklart hvor skuddene kom fra.

Hyttebrann på Sjølvik i natt

mar 20, 2017 505
Hyttebrann Sjølvik
Hytte nedbrent i natt En hytte ble fullstendig nedbrent natt til mandag. Mannskap fra Riska brannstasjon, Sandnes og brannbåten Vektaren rykket ut. Mannskap fra Riska tok seg frem gjennom skogen til Sjølvik og kunne ved ankomst rapportere at det var ikke noe å redde fra hytten. Politiet var til stede og gjorde sine undersøkelser.

Bilbrann i Maudland

mar 19, 2017 436
Bilbrann i Maudland
Brannvesenet på Hommersåk rykket ut til bilbrann Det ble meldt om bilbrann på Hommersåk i ettermiddag. Mannskap fra Riska brannstasjon rykket ut til stedet. Bilbrann Maudland Brannvesenet fikk raskt kontroll på situasjonen og hjalp til med å få bil på henger og fraktet bort.

Frontkollisjon på Hommersåk

feb 19, 2017 875
Frontkollisjon Hommersåk. Leserbilde av Line Mari Hope
Førerkort beslaglagt To biler frontkolliderte søndag på Bjellandsletten like ved Statoil. Totalt var det fire personer innblandet i ulykken. Foto: Line Mari Hope (Leserbilde) Brannvesenet på Riska, politi og ambulanse var raskt på stedet. Det er skader i front på begge bilene. Den ene sjåføren har fått førerkort beslaglagt.

Har du noe du vil ha publisert?

Ønsker å du å være fast bidragsyter, gir vi deg gjerne en bruker på våre sider. 

Send tips og bidrag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

På forhånd TAKK!